ابتدا سبزیها را با ساطور، ریز خرد می کنند. سپس به اندازه یک لیوان آب و نصف لیوان برنج (برای یک کیلو سبزی خرد شده) که قبلاً خیساندهاند، در قابلمه میریزند ...
● مواد لازم:
▪ سبزی (جعفری، گشنیز، اسفناج، تره، چغندر)
▪ برنج
▪ سیرخام
▪ ترشی (آب نارنج یا آب انار)
▪ آلوچه سبز
▪ تخم مرغ
▪ ادویه
● طرز تهیه : ابتدا
سبزیها را با ساطور، ریز خرد می کنند. سپس به اندازه یک لیوان آب و نصف
لیوان برنج (برای یک کیلو سبزی خرد شده) که قبلاً خیساندهاند، در قابلمه
میریزند تا سبزی و برنج کاملاً پخته شود . سپس سیر را خرد کرده ،با
زردچوبه و روغن سرخ میکنند و به مواد داخل قابلمه اضافه میکنند.سر آخر،
در ترشی مورد علاقه، مقداری آرد برنج (گندم) حل کرده و به تدریج به خورشت
اضافه میکنند. این کار باعث لعابدار شدن خورشت میشود. در پایان نیز
تخممرغها را اضافه نموده، میل میکنند.