اسفناج یک کیلوگرم
سیبزمینی آبپز سه عدد
پیاز دو عدد
سیر دو حبه
نمک و فلفل و روغن زیتون به میزان لازم
پنیر سفید(فتا) 200 گرم
تخممرغ دو عدد
شیر نصف پیمانه
جعفری خرد شده سه قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
پنیر پیتزا به میزان لازم
* سیر و پیاز را خرد کرده و در روغن زیتون تفت داده تا نرم شود.
* اسفناج خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید تا آب آن کشیده شود. نمک و فلفل زده، کنار بگذارید.
* در ظرف دیگری پنیر سفید را رنده کرده و با تخممرغ، شیر، جعفری، نمک و فلفل کاملاً مخلوط کنید. اگر سس سفت شد یک قاشق غذاخوری ماست به آن اضافه کنید و هم بزنید.
* در ظرف مخصوص فر چرب شده، اسفناج را ریخته و کف ظرف پهن کنید. روی آن سیبزمینی مکعبی خرد شده را پخش کرده و روی آن هم مایه سس را بریزید و با پنیر پیتزای رنده شده روی مواد را بپوشانید.
* در فر 180 درجه سانتیگراد به مدت 25 الی 30 دقیقه قرار داده تا پنیرها طلایی شوند.
بخش تغذیه و آشپزی تبیان